AR Brothers SB (759459-X)- Aura Bridal Skincare BORANG PEMBELIAN

KULIT ANDA MENJADI LEBIH SEGAR, CANTIK DAN MENAWAN DENGAN

Set Penjagaan Kulit Wajah Eksklusif Dari Aura Bridal Skincare

Untuk kulit wajah cantik berseri di hari bahagia anda!


Aura Bridal Skincare adalah jenama penjagaan kulit wajah dibuat dan diedarkan eksklusif oleh syarikat AR Brothers Sdn Bhd (759459-X) Kuala Lumpur. Berpengalaman lebih 12 tahun dalam industri perkhidmatan perkahwinan atas nama perniagaan Aura Raja Sehari Bridal & Fashion, kami faham kegusaran dan keinginan bakal-bakal pengantin yang mahu kelihatan serba berseri pada hari istimewa. Sebab itu kami formulasikan sendiri rangkaian penjagaan kulit wajah khas atas jenama ~ AURA BRIDAL SKINCARE setelah melalui proses kajian dan penyelidikan (R & D) hampir dua tahun sebelum produk ini dikilang dan dikeluarkan.

DIKILANG DI MALAYSIA!!!






Aura Bridal Skincare merupakan produk khas penjagaan kulit wajah eksklusif untuk bakal pengantin dan juga bagi mereka yang berumur antara 18 - 35 tahun. Sesuai untuk lelaki dan wanita Asia di dalam iklim tropika yang humid dan cuaca yang tidak menentu.

Produk ini dijamin bersih dan halal dikilang oleh kilang yang mendapat taraf HALAL dari JAKIM dan Certified GMP serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). 

Diformulasi dengan bahan-bahan premium hasil proses R&D berteknologi tinggi MICROBIOME, AURA BRIDAL SKINCARE ialah rangkaian penjagaan kulit wajah khas untuk menaikkan aura seri bakal pengantin. Dirumus khas oleh pakar yang berpengalaman dalam bidang rawatan dan penjagaan kulit, Aura Bridal Skincare adalah set penjagaan kulit muka terbukti keberkesanan.


Produk Aura Bridal Skincare terdiri dari 3 item asas penjagaan kulit yang terpilih iaitu Cleanser (pencuci/pembersih), Essence (pati ekstrak ) and Moisturizer (Pelembap) yang dijual secara set 3 Dalam 1 atau pun dijual juga secara berasingan.


Semua produk-produk ini telah mendapat notifikasi Kementerian Kesihatan Malaysia adalah seperti berikut:

1- Bridal Foam Cleanser - (KKM: NOT201002433K)

2- Bridal Whitening Essence - (KKM: NOT201004098K)

3- Bridal Glowing Moisturizer(KKM: NOT201004099K)


Antara bahan-bahan organik & aktif dalam Aura Bridal Skincare yang menjamin keberkesanannya termasuklah:

✅ Salicylic Acid BHA ~ Bertindak membersihkan kulit untuk mengatasi masalah jerawat.
✅ Glycolic Acid AHA ~ Menyingkirkan sel kulit mati agar tidak menyumbat pori kulit.
✅ Ekstrak Beras ~ Memulihkan kulit & kekal awet muda.
✅ Air Mawar Bulgarian Rose ~ Tinggi antioksidan untuk mengurangkan kesan penuaan.
✅ Vitamin C ~ Mencerahkan kulit wajah.
✅ Vitamin E ~ Melembap & menganjalkan kulit wajah.

Kombinasi kandungan bahan aktif dalam Aura Bridal Skincare mampu:
???? Membersihkan kulit ke liang pori
???? Mengatasi masalah jerawat
???? Menanggalkan sel kulit mati
???? Mencerahkan kulit
???? Melembapkan kulit
???? Mengurangkan tanda-tanda penuaan


Set penjagaan kulit Aura Bridal Skincare di jual dalam berbagai jenis pack:

PREMIUM SET 3 Dalam 1:
- 1x Bridal Foam Cleanser - 50 ml
- 1x Bridal Whitening Essence - 45 m
- 1x Bridal Glowing Moisturizer - 30 gram
- Penggunaan untuk jangkamasa 4 - 6 minggu
- Harga RM219.00/set



TRAVEL SET 3 Dalam 1:
- 1 X Bridal Foam Cleanser - 25 ml
- 1 X Bridal Whitening Essence - 10 ml
- 1 X Bridal Glowing Moisturizer - 5 gm
- Penggunaan untuk jangkamasa 7 hari
-Harga RM59.00/set




dan juga dijual secara berasingan:

1 botol Bridal Foam Cleanser 50ml - RM69.00
1 botol Bridal Whitening Essence 45ml - RM89.00
1 botol Bridal Glowing Moisturizer 30gram - RM79.00




Apa kata mereka yang telah menggunakan produk Aura Bridal Skincare ini?

"Saya suka Moisturizer ni. Tak rasa melekit, menyejuk dan menyegarkan. Yang paling penting tak berminyak".
Dr Azie Bee, Bandar Mahkota, Bangi Selangor

"Kulit saya kering. Bila guna produk ini, OK. Tak kering. Kulit rasa segar. Rasanya kena guna lama sikit lagi boleh dapat kesan yang lebih bagus".
Cik Ha, Jertih, Terengganu

"Ni produk barukan. Akak try dulu, cuba-cuba. Tapi bestlah pulak. Macam mana nak cakap ya... rasa seronok je pakai. Rasa macam pakai produk yang mahal-mahal. Tektur dia bestlah. Sayang pulak nak pakai sampai habis. Ha hah.."
Kak Nor Aishah, Ukay Perdana

"Saya tak biasa guna skincare ni. Jadi susah juga nak bagi comment ni. Tapi bila guna saya okay juga kulit muka saya ni. Rasa licin dan lembut saja".
Cik Amirah, Kuala Lumpur

"Cleanser & Essence pakai rasa best. Essence tidak melekit & cepat kering. Ada rasa lembut dan licin pada kulit muka. Jerawat cepat hilang, tetapi jeragat ambil masa sikit rasanya. Mungkin kulit saya perlu masa untuk memberi kesan yang lebih baik. Secara keseluruhan saya rasa gembira guna produk ini"
Cik Siti Najihah Ali, Cheras, Kuala Lumpur

Cubalah produk ini dan rasanya kesan yang terbaik untuk kulit wajah anda!!!



3 Langkah mudah penggunaan Aura Bridal Skincare:

Langkah Pertama:

i- Lembapkan wajah dengan sedikit air.

ii- Picit pam pencuci Bridal Foam Cleanser sebanyak 1 atau 2 kali pada tapak tangan dan gosok pada wajah selama 60 saat dengan urutan membulat.

iii- Bilas dengan air suam. Gunakan 2 kali sehari, pada waktu pagi dan petang.

iv- Juga boleh digunakan untuk membersihkan solekan nipis


Langkah kedua:

i- Semburkan 1 atau 2 pam Bridal Whitening Essence pada tapak tangan atau pada kapas lembut dan sapukan secara perlahan pada seluruh wajah.

ii- Tekapkan tapak tangan pada wajah agar lebih mudah diserap.

iii- Biarkan ianya separa kering dan meresap selama 2 hingga 3 minit.

iv- Gunakan 2 kali sehari, pada waktu pagi dan petang


Langkah ketiga:

i- Sapukan krim Bridal Glowing Moisturizer ke seluruh wajah dan leher, dengan sapuan nipis dan menyeluruh.

ii- Urut sebentar dari bahagian tengah wajah sehingga ke bahagian tepi secara perlahan dan biarkan krim meresap.

iii- Gunakan 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam.




Saranan penggunaan

Pastikan penggunaan set lengkap ketiga-tiga produk ini iaitu Cleanser, Essence dan Moisturizer secara konsisten untuk mendapat kesan maksima. Penggunaan beberapa bulan sebelum majlis perkahwinan adalah disaran untuk mendapat kulit yang halus, bebas cela dan menawan.


Rasakan kesan perubahan seawal 7 hari dengan penggunaan set lengkap Aura Bridal Skincare mengikut langkah-langkah yang disarankan. Insya Allah.


=======================================



Cara pembayaran yang boleh anda lakukan:


LENGKAPKAN BORANG PEMBELIAN DI BAWAH UNTUK MENDAPATKAN

SET AURA BRIDAL SKINCARE.


CARA 1: PILIHAN COD - BARANG SAMPAI BARU BAYAR

CASH ON DELIVERY (COD) - PILIH OPTION 'PEMBAYARAN TUNAI' PADA BORANG DI BAWAH UNTUK COD (JANGAN BAYAR DULU! BARANG SAMPAI BARU BAYAR)


CARA 2: PILIHAN BAYAR DULU MELALUI PERBANKAN & KAD KREDIT

Perbankan Dalam Talian & Kad Kredit (FPX) - pembayaran kepada pengendali sistem atas nama TOYYIBPAY Sdn Bhd.  ATAU Billplz.

(Nota: Caj perkhidmatan peniaga sebanyak RM1.00 dikenakan untuk setiap transaksi)   


CARA 3: CARA PALING MUDAH - WHATAPPS COD

KLIK LINK :   https://easy.co/rgc1eer   UNTUK ORDER BARANG MELALUI WHATAPPS - JANGAN BAYAR DULU! BARANG SAMPAI BARU BAYAR!!!




PENGHANTARAN PERCUMA DI SELURUH MALAYSIA

  

LENGKAPKAN BORANG PEMBELIAN DI BAWAH UNTUK MENDAPATKAN

SET AURA BRIDAL SKINCARE.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
1 set PREMIUM 3 Dalam 1 -Aura Bridal Skincare (1 botol cleanser 50ml, 1 botol essence 45 ml & 1 jar moisturizer 30 gram)
1 botol Bridal Foam Cleanser 50ml
1 botol Bridal Whitening Essence 45 ml
1 botol Bridal Glowing Moisturizer 30 gram
1 set TRAVEL 3 Dalam 1 - Aura Bridal Skincare (1 botol cleanser 25ml, 1 botol essence 10ml & 1 jar moisturizer 5 gram)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

Aura Bridal Skincare
sales@aurabridalskincare.com
+60341618713